Faire du jogging

Ni som känner mig väl vet att jag aldrig har varit inne i sporter, överhuvudtaget.. Jag hatar att röra på mig för jag är lat as hell.. Min största dröm är lixom att sväva runt in en rullstol som i filmen wall-e.
Därför är det väldigt skumt för mig att jag har joggat här två gånger, ena gången en och en halvtimma (?!) utan att stanna en enda gång, och igår i 40 minuter då Amanda var med också. Och det sjuka är att det var hur najs som helst? Jag mådde verkligen sjukt bra! Man springer lixom i perfekt värme, solen har precis gått ner, man springer förbi villor stora som palats och enorma hotell, det luktar så gott i luften och det är lite vind. Låter som världens poet men vill bara säga att jag skulle kunna jogga här varje dag, endast för att det är skönt och kul!

För de som undrar vad jag fick i julklapp

Ja, här är mina julklappar :)) tyckte det var typ den bästa julen någonsin eftersom Klas var med, av honom fick jag halsduken och mössan som man ser på bilden! Var verkligen skitmysigt!

:'(

Jag har bränt mig som en röv 😭😭😭 solade typ 10 timmar igår och sen så insåg jag hemskheten, är helt röd på hela kroppen, kan inte ens gå :|

Bildbomb

Röv

Tjo bloggis. Rubriken blev röv eftersom jag säger det ordet minst 50 gånger per dag, vet helt ärligt inte varför. Känns bara skönt att säga rrrröööv. Nån okvinnlig flipp jag har.

Jag är iallafall i Mexico, playa del Carmen, som förövrigt är helt underbart. Kristallklart blå vatten och vita stränder. Låter som vilket ställe som helst men jag kan helt ärligt säga att det är bland det finaste resemålen jag varit på.(finaste är dock Hawaii). Anledningen till att jag ens bloggar är för att jag sitter och väntar tills vi ska äta på en mexikansk restaurang på vårt hotell. Hotellet är sjuuukt stort, man måste åka golfbil för att ta sig från ett ställe till ett annat(om man inte föredrar att gå i en halvtimma förstås) det är asfint verkligen, typ 10 pooler, havet, 7 restaurangen, typ en liten djurpark med åsnor och apor (?)

Jag är fortfarande helt jetlagged och vill sova kl 9 varje kväll haha! Förstår inte ens hur jag ska överleva att hålla mig vaken tills 12 på nyår!
Men nu fick vi tydligen våran matlags så måste dra nu, puss lovers <3

hellothere.blogg.se

livets snackigheter

RSS 2.0