So much fun

Omg ja ett blogginlägg!!!!! :PP
tänkte det kan va kul att skriva saker som man kan se tillbaka på. Det här blogginlägget är mest för mig själv och därför bryr jag mig ej om att det kommer bli MEGAlångt! Tänkte iallafall skriva att jag lätt haft en av de roligaste helgen då jag varit i Visby under Stockhomsveckan! Helt seriöst så va allting bara så jävla good feeling att jag kan fortfarande inte kan komma över att jag inte är där längre. Det sjuka är att vi bara va där 3 nätter, och gick endast ut 2 av dem. Ändå känns det som typ en vecka eftersom det har hänt så sjukt mycket skumt. Var där med Elina och vi bodde hos Poppe som förövrigt har världens mysigaste hus, ligger precis under en klippa och framför havet. Vi bodde ju ganska långt ifrån Visby, hette Ireviken tror jag. Samtidigt som det var jobbigt att det var en så lång väg hem från Visby så var det även väldigt skönt och avkopplande. 
 
Torsdagen var kvällen vi kom dit. På färjan stötte vi på två killkompisar, och en av dem skulle dessutom bo med oss. Jag satt mest ensam och spelade jäklans SUDOKO som jag köpte i nån kiosk på färjan, och ja det är världens bästa spel. När vi kom fram så åkte vi till där Poppe bor och gick direkt ner till en kroghamn precis nedanför huset där vi drog några BÄRS och chillade. Efter det krökade vi i stugan och det slutade med att alla blev mycket mer påverkade än vad man förväntade sig. 
 
Fredagen Gick vi upp hur tidigt som helst eftersom vi skulle till Kallis på white party. Först förade vi på en mur inne i Visby när vi sedan runt klockan två gick till Kallis. När vi kom in stod jag och Elina och tänkte bara "Jaha? Är det här Kallis som alla hypar om?" Det var i princip tomt och musiken och stämingen var inte alls på topp. Så runt en timma stod vi och tjurade och tänkte att det inte alls va värt pengarna. Sen helt plötsligt utan att jag ens märker, blir hela stället helt överfullt och musiken börjar bli grym. Det slutade med att det blev SÅ JÄKLA BRA. Överallt träffade man folk man kände, och lärde även känna nya människor. Jag vart så jäkla full och stod och dansa med massa kära peeps och randoms. Det går inte att förklara men det är bara så otroligt bra stämning där och det är svårt att inte smittas med.
 
Det halvt roliga var ju att när jag kom till Gotland hade jag en tunn plånbok och tänkte att jag skulle leva på NÖD OCH NÄPPE och leka drinkluder för att ens överleva. Då går ju lille Masha och bränner hälften av alla mina pengar på endast Kallis :))))))))) Så efter, när jag tänkte checka in kontot, fick jag nästan en hjärtattack :|
 
Efter Kallis var jag och Elina APfulla, efter vi ätit skulle vi ner till någon park och chilla, och jag och Elina ramlade bara runt överallt och pratade med massa skumma människor. Jag skämde ut mig totalt och ramlade baklänges på en jäkla hängmatta, så då låg jag där och visade baken för varenda förbipasserande själ. Grabbarna tyckte mest vi var jobbiga hahah, vi kom lixom fram till parken 30 minuter efter dem trots att vi lämnade subway samtidigt. Eftersom poppe bor så långt bort så fick vi ju hänga kvar i Visby tills alla nattklubbar skulle öppna. Så vi gick upp till en restaurang och bara satt där hur länge som helst och mös.
 
När natten kom så fick vi någon slags rekommendation av våra kompisar att vi skulle till en nattklubb som hette TERRASSEN. Ingen av oss hade ju gått ut i Visby tidigare så vi traskade iväg dit. När vi kom fram till nattklubben va det bara det RISIGASTE i hela jävla mitt liv. Det var Gotlands egna jävla nivå 22. Sen kan man också lägga till att jag är otroligt jobbig människa när det gäller nattklubbar. Jag mår bara så otroligt dåligt att vistas i såna ruskiga klubbar att jag vill dö. Så redan på kön såg jag vilket folk som gick dit. Och ursäkta mig om det där lät spydigt. men vafan en kille hade ADIDASDRÄKT och en tjej hade knallrosaHOODIE och turkosaLEGGINGS?!?!? Fy farao där mådde man dåligt. Vi va på denna sketna klubb i EN OCH EN HALVTIMMA, under hela denna tid stod jag med armarna i kors och vägrade dricka en droppe alkohol (otroligt jobbig jag vet). Till min stora lycka gick vi slutligen tilll Burmeister som jag tyckte vart asbra! Där var det naiz folk och väldigt naiz lokal! Vi var där dock inte så länge eftersom jag gnällde ÄNDÅ, nu över smärta i fötterna och Teddan gnällde över att han va trött. Så han och jag satt på en KRUKA där inne och väntade i en timma på att våra kära kompanjoner skulle festa färdigt. Vi tog taxi hem som kostade 750 kr :):) jätte trevligt. Taxichauffören var den sjukaste någonsin, han körde 160 km/h hela vägen även om det var en 60 väg. Jag såg iallafall hela mitt liv förbipassera eftersom jag trodde jag skulle dö ett tag :| 
 
Lördagen var vi hemma hos poppe hela dagen, typ spelade kort, kolla film och sola. Vi drog in till Visby typ 22:30 så det vart väldigt skönt att ta det lugnt hela dagen innan utgång. Nattklubben denna natt blev Gute Källare som även denna va sjukt bra. Det bästa med dessa bra nattklubbarna i Visby är att det är så bra stämning, att det blir 1000 bättre än dem i stockholm. Dessutom tycker jag att både Burmeister och Gute Källare hade sjukt bra lokaler. Jag körde hårt när vi kom till Gute. Beställde tequila shots och drinkar. Det stela var typ en timma efter vi varit där. Jag beställer en red bull vodka och när jag ska betala visar det sig att mitt kort blev nekat. Jag trodde jag kanske hade kvar 800 kr på kortet, till min förvåning visade det sig att jag hade 11 kr :) NAJS. Så Elina fick betala min drink :| 
 
Konstigt nog var allt det roliga efter det stängt! Både jag och Elina hade morgonfärjor. Min skulle gå 7.20 till Oskarhamn för jag skulle vidare till Öland, och Elinas färja gick 8:50 till Nynäshamn. Så efter nattklubben var vi ju tvugna att hålla oss vakna och underhålla oss själva tills våra färjor skulle gå. Först gick vi och killarna ner till hamnen och bara satt där typ. Sedan gick vi till något kebabställe. Vi satt där i typ en timma, då hade redan kebabstället stängt och killarna hade åkt hem till Poppe. Jag började ragga på någon liten 96 kille som städade kebabstället :s han var min sanna kärlek </3 Och elina blev TVÅNGLAD av en engelsman som tydligen var hockeyelit och ville ha med henne till sitt hotellrum haha. På väg ner hade jag GROVA problem och kunde inte gå. Ingen kommer någonsin förstå men Donald Trump ringde mig var 5e sekund. Vi höll även på att kissa på oss av skratt efter nån panorama bild jag tog. (hahah jävlar insåg precis att jag skriver som en 13årig flicka men LÅT MIG). Går inte att förklara men den där vägen hem var typ den roligaste timmen i mitt liv. 
 
Till min gjädje skule min vän Jimi åka samma färja som mig då han också skulle till Öland. Eftersom jag visste sen innan att han och jag skulle åka samma färja så tänkte jag säga till att jag verkligen inte skule orka prata på färjan då jag höll på att dö av trötthet. Det visade sig att han tänkte likadant. Men så fort vi hittat plats och satt oss, började vi prata om allt och ingenting och slutade inte förens färjan redan va framme i Oskarshamn. Där hämta mamma mig och jag var så sjukt förvirrad eftersom jag inte kunde skilja på vad som var igår och idag då jag inte hade sovit en sekund på 27 timmar. Rolig som hon är åkte inte vi hem så jag äntligen kunde få sova. Utan hon tog mig och SHOPPADE?! Så där var jag, helt död och väldigt "hög" då jag inte hade sovit under så lång tid, och så tar hon mig för att shoppa. Aja fick ju grejer så det var naaiz. 
 
Det här är det längsta inlägget i mitt liv. Tog mig 50 år att skriva men what to do när man är uttråkad på Öland. Om någon någonsin läser detta så måste jag hedra dig för att du ens orkade med hela. 
 
 
 
 
 
 

hellothere.blogg.se

livets snackigheter

RSS 2.0