hei

Har precis kollat ett avsnit av GG och ska nu plugga matte! Har ju varit jävligt mycket i två veckor i skolan men nu börjar det lugna sig mot lovet. Vet faktiskt inte vad jag ska göra på lovet .. :( Förra året var jag ju i Bad gastein och nu har jag massa vänner som ska dit. Men klagade så mycket förra året till mina föräldrar gällande att det typ var "sunkigt" på hotellet, fast nu i efterhand så kommer jag ju inte ens ihåg det, man kommer ju ihåg bara det bra lixom, men vad ska man göra, enligt mamma är jag för divig av mig :/ 
 
Helgen var lite kaosig :$ I fredags var jag på fest i täby och sen efter så var jag och Klas jätte fulla, så vi började bråka i brommaplan och det slutade med att jag sprang iväg och gömde mig i nåt garage i en timma och kedjerökte, sen ?gick? jag från bromma till nockeby och satt där i ytterligare en halvtimma och kedjerökte och drack ren malibu ur petplaska(?) Medan jag gjorde det så försökte jag lösa seriösa matteproblem i mitt huvud, ja, jag vet inte vad jag höll på med egentligen hahaha, like a sir på fyllan lixom! 
 
Sen när jag kom hem så berättade min låtsaspappa att Pernilla hade kommit hem till mig och hämtat min mamma, och att de nu var i bromma och letade efter mig :| Min mobil var ju död hela tiden så jag väckte oro i en och en annan kotte. Men sen löste sig allting iallafall :) 
 
Dagen efter drog jag och Klas på bio eftersom vi då varit tillsammans i 10 månader, vi kollade beatiful creatures och den var väl bra, men förväntade mig att den skulle vara bättre dock, lite konstig story var det!
Måste också säga att Klas blivit en liten flickbebis på senaste tiden, jätte känslig och nuttig, haha jätte söt, kan inte sluta mobba honom för det ^^ Men älskar honom ändå<3

Jag suger

 Ja, jag suger på att blogga. Men ni får väl chansa och gå in då och då och se om jag bloggat, vilket jag troligtvis inte gjort! Jag vet typ aldrig vad jag ska skriva om, men kan väl skriva lite randomt skit antar jag :) 
 
Helgen var rolig :) I fredags hade jag kul hos andreppan och blev typ full på första gången på 2 månader (kan ju hoppa in och säga att jag häromdagen fick reda på att jag är allergisk mot vin, och det förklarar mina nysningar varje fest och därav att jag aldrig blev full) och ja, haha, skulle inte säga att jag var sådär jättefull att jag har minnesluckor men men! Jag och Pernilla stog själva i ett rum och dansade till Milkshake med Kelis och var helt galna :s Min klasskompis Linnea kom också dit från stan så jag fick visa henne lantislivet, haha så hon fick klättra på lite traktorer och skit! Klas kom och hämtade alla oss kl 4 och sen åkte jag, han och Linnea hem till mig och sov. På morgonen var jag så jävla bakis att jag trodde jag skulle dö, det var verkligen sjukt. Jag och Linnea drog till grillen där Klas jobbade den tiden också och köpte lite fastfood<3 båda mådde så dåligt så vi låg på borden och väntade på maten! 

Sen senare på kvällen fick jag samla alla mina krafter och åka på Jennifers 18års middag i Kista. Jag var faktiskt rätt pigg där så jag hade kul, verkligen supermys! Men sen kände jag av tröttheten så jag åkte hem vid 10 och sov.
 
 
Nåt som är lite kul är att när jag och mina tjejkompisar drar på fester så umgås vi aaaldrig med varandra där haha! Typ vi är med varandra första halvtimmen för då är man nykter och tillbakadragen, men såfort man pratat med folk och druckit så pratar vi knappt med varandra förns vi alla ska åka hem tillsammans! Det tror jag beror mest på att vi ändå är så mycket med varandra att man passar på att umgås med folk som man aldrig annars är med. Men vi har iallafall alltid sjukt mycket att prata om dagen efter trots att vi var på samma fest. Fast i fredags så umgicks jag och Pernilla för typ första gången, weird ellehur haha? :') Sen Emma såg jag typ ens aldrig, hon är verkligen alltid helt försvunnen var vi än är, och sen så efter några timmar blir man orolig och då har hon alltid dragit hem utan att säga ett ord till någon hahaha :|

hellothere.blogg.se

livets snackigheter

RSS 2.0